استخراج ابری یا کلود ماینینگ (Cloud Mining) چیست؟
استخراج ابری (cloud mining)
این روزها بیشتر از هروقت دیگری بازار استخراج ارزهای دیجیتال داغ شده است. استخراج ابری یا کلود ماینینگ، روشی است برای استخراج رمز ارزها (نظیر بیت کوین و اتریوم) بدون نیاز به خرید، پیادهسازی و اجرای نرمافزارهای مورد نیاز یک دستگاه یا مزرعه استخراج بهطور مستقیم و فیزیکی. شرکتهای استخراج ابری تمام فرایندهای فنی و زیرساختی راه اندازی و همینطور نگهداری یک مزرعه استخراج ارزهای رمز نگاری شده را انجام میدهند و در نهایت قدرت پردازش یا بهطور خاص دستگاههای به کار گرفته شده را با هزینه ای مشخص اجاره میدهند.
به این صورت تمام افراد فارغ از مواردی نظیر، برخورداری از دانش فنی یا دسترسی به برق مناسب میتوانند به استخراج رمز ارز مدنظرشان اقدام کنند. روشهای مختلفی برای استخراج رمزارز وجود دارد مثل استخراج ابری، استخراج با CPU، استخراج با GPU و … اما امروز در این مطلب میخواهیم به معرفی استخراج ابری یا کلود ماینینگ بپردازیم. همچنین شما می توانید به راحتی با شرکت در دوره رایگان ارز دیجیتال توسط مدرسه معین، اطلاعات بسیار مهمی در این مینه بدست آورید.
👈 برای استخراج بیت کوین با کارمزد انتقال رایگان کلیک کنید.
تاریخچه استخراج ارزدیجیتال کلود ماینینگ
قبل از هرچیز بهتر است بدانیم برای اولین بار چه زمانی ماینینگ ارزدیجیتال روی زبانها افتاد. در سال ۲۰۰۹ ماینینگ یا استخراج ارزدیجیتال به عنوان کاری که هرکسی میتوانست آن را انجام دهد مطرح شد، در آن زمان تنها تجهیزات لازم یک رایانه معمولی بود که سود دریافتی از آن نزدیک به روزی پنج دلار بود.
ماینینگ هم مثل هر فعالیت دیگری رو به پیشرفت است و همین مراحل رو به رشد باعث تبدیل شدن ماینینگ به یک فرایند پیچیده و رقابتی شد. رقابتیتر شدن این بازار باعث افزایش نیاز شبکه به منبع تغذیه و نیروی برق شد و تا جایی ادامه پیدا کرد که درآمد ماینرهای معمولی با هزینههایش برابر شد.
هرگاه مسئلهای به وجود میآید آدمها به دنبال راه حلی برای آن هم هستند. برای حل مسئله افزایش سختی شبکه راهکارهای متعددی به وجود آمد که یکی از راهحلهای کاشه هزینه کلود ماینینگ یا استخراج ابری است.
کلود ماینینگ
خرید ابزارهایی برای ماینینگ علاوه بر هزینهبر بودن نیازمند دانش فنی زیادی است. بنابراین روش استخراج ابری در میان مردم جایگاه ویژهای پیدا کرده است.
در استخراج ابری شما میتوانید قدرت پردازش دستگاههای ماینینگ یک شرکت را اجاره یا خریداری کنید و با پرداخت مبلغی پول به صورت ماهیانه با توجه به میزان قدرت سخت افزاری خریداری شده، پاداش حاصل از استخراج دریافت کنید. هرماه بخشی از درآمد اختصاص یافته به سهم نرخ هش کاربران، جهت پرداخت هزینههای عملیاتی از قبیل برق، سرمایش، تعمیر و نگهداری و غیره در قالب سود، توسط شرکت حفظ میشود. در واقع سازمانی که یک سرویس استخراج ابری را ارائه میدهد، صاحب یک یا چند مزرعه استخراج در سراسر جهان است.
پس در ابتدا شما باید یک میزبان یا هاست برای استخراج ابری آنلاین پیدا کنید. سپس در قدم دوم پلنهای استخراجی را که آنها ارائه میدهند را بررسی کنید. معمولا چندین پلن وجود دارد که میشود آنها را از ارزانترین تا گرانترین دسته بندی کرد. گاها دیده شده است برخی از میزبانها امکان ساخت سفارشی پلن کلود ماینینگ خودتان را میدهند. پس از بررسی پلن مناسب خودتان باید تراکنش پرداخت اجاره به میزبان را انجام دهید و کد کیف پول رمزارز خود را ثبت کنید.
همچنین با توجه به مقدار برق مصرفی ممکن است انجام همچین کاری در خانه مقرون به صرفه نباشد. برای حل این مشکل شرکتهایی توان سخت افزاری خود را به ماینرها میفروشند. به این صورت ماینرها میتوانند مبلغی را ماهانه به یک شرکت پرداخت کنند و دیگر لازم نیست برای استفاده از دستگاههای ماینینگ، شخصا خریداری کنند.
افراد یا شرکتهای ارائه دهنده خدمات ابری، معمولاً دارای تجهیزات ماینینگ عظیم و چندین مزرعه استخراج هستند که علاوه بر داشتن تجهیزات لازم، تخصص کافی برای استخراج رمزارز را دارند.
در کلود ماینینگ نیازی نیست دربارهی ASICها، استخر استخراج و … تخصص داشته باشید، البته که برای وارد شدن در این حوزه بهتر است تا حدی دربارهی این مفاهیم مطالعه کرده باشید.
اما تنها کاری که باید انجام دهید ساخت یک اکانت، پرداخت هزینههای مربوط به میزان نرخ هشی که میخواهید خریداری کنید و فعالسازی آن است. در طی این فرایند هرچه نرخ هش خریداری شده شما بیشتر باشد سود شما نیز بالاتر میرود و پس از اتمام فرایند استخراج سود به دست آمده به اکانت شما واریز خواهد شد.
انواع مدلهای کلود ماینینگ
-
هوست ماینینگ یا استخراپ میزبان (Hosted mining machines)
در این روش که مرسومترین روش استخراج ابری است، ماینرها تجهیزات سخت افزاری و ASICها را از میزبان اجاره کرده و ماهیانه مبلغی را به میزبان پرداخت میکنند. از مزایای این روش میتواند به آن اشاره کرد که شما نیازی به پرداخت هزینه برق، هزینههای جاری نگهداری تجهیزات و نگرانی بابت آلودگی صوتی ناشی از دستگاه ندارید.
-
پلتفرم های استخراج میزبان (Hosted platform mining)
در این مدل کامپیوترهای مجازی برای ماینینگ اجازه داده میشوند. Amazon EC2 یکی از پلتفرمهایی است که از این مدل برای ارائه خدمات cloud minin استفاده میکند. بعد از اجرای تمام API، پلتفرم های میزبان درست مانند سرورهای معمول قابل استفاده هستند. ماینر دسترسی کامل به کامیپوتر مجازی خود داشته و میتواند در صورت نیاز، متناسب با سختی شبکه، نرخ هش را تعییر دهد. در این پلنفرمها، معمولاً از چندین رویکرد جهت تامین امنتی اطلاعات کاربران استفاده میشود؛ بنابراین اگر پلتفرم خوبی را انتخاب کرده باشید، احتمال حمله هکرها بسیار کم خواهد بود.
-
لیزینگ قدرت هش (Lease Hash Power)
در این روش ماینرها قدرت هش را از ارائهدهندگان خدمات اجاره میکنند. این قدرت هشینگ میتواند از ASICهای متعدد یا سایر ماشینآلات متعلق به شرکت گرفته شود. بسته به قدرت هش مورد نیاز، ماینرها یکی از طرحهای اشتراکی را انتخاب میکنند و هزینههای مربوطه را پرداخت میکنند. معموالا پرداخت هزینه به صورت ماهانه است و امکان پرداخت کل هزینه به صورت سالانه با تخفیف بیشتر هم وجود دارد.
-
سرورهای خصوصی مجازی (VPS)
این روش استخراج نیازمند کرایه کردن یک سرور و نصب نرمافزار ماینینگ است. به عبارت دیگر، در این روش با کرایه یک کامپیوتر، از راه دور و از طریق اینترنت به آن دسترسی خواهید داشت.
👈 برای استخراج بیت کوین با کارمزد انتقال رایگان کلیک کنید.
بهترین سایتهای استخراج ابری
-
Shamining
Shamining را بیشتر بخاطر رابط وبسایت کاربر پسند با پردازش متحرک پیشنهاد میکنند. یکی از ویژگیهای خوب این سایت، ماشین حساب سرمایه گذاری داخلی است.
-
HashShiny
Hashshiny یک بستر برای استخراج بیت کویت است. توسعه دهندگان آن ادعا میکنند که برترین پلتفرم استخراج ابری را با فناوری به روز نصب و توسعه دادهاند.
-
IQ Mining
از مزایای این شرکت آن است که شرایط پیوستن از راه دور به استخراج ابری را فراهم کرده است. در مدت زمان محدودی، IQ Mining تقریباً ۵۰،۰۰۰ کاربر را به خود جلب کردهاست. بسته به خواستهها و سرمایهگذاریهای شما سه بسته مختلف شامل برنز، نقرهای و طلا در دسترس است.
-
ECOS
ECOS که به عنوان یکی از برترین ارائهدهندگان استخراج ابری شناخته میشود، خدمات ماینینگ ابری را فقط با یک ارز دیجیتال که بیتکوین است به مشتریان خود ارائه میدهد. در حال حاضر، این شرکت خدمات خود را به بیش از ۴۰۰۰۰ کاربر از سراسر جهان ارائه میدهد.
-
Crypto Universe
یکی دیگر از پروژههای استخراج ابری است که به کاربران اجازه میدهد با برنامهها و قراردادهای سودآور استخراج رمزنگاری را به دست آورند.
-
Genesis Mining
این شرکت بیش از ۲ میلیون مشتری از سراسر جهان دارد. وقتی صحبت از قدرت هش میشود، استخراج Genesis بزرگترین تأمینکننده قدرت هش برای altcoins و بیت کوین است.
مزایا و معایب استخراج ابری
-
مزایا
- استخراج ابری به افراد تازهکار پیشنهاد میشود زیرا نیازی به دانش تخصصی ندارد و سرعت آن به نسبت دیگر روشها بالاست.
- نیازی به خرید تجهیزات و دستگاههای گران قیمت ندارید.با این کار در زمانی که صرف این فرایند میکنید هم صرفه جویی میشود.
- چون ASICهای به کار گرفته شده برای شما نیستند در صورت خرابی مسئولیتی در قبال آنها ندارید.البته که شما به عنوان یک کاربر هزینه هایی را مبنی بر نگهداری و مراقبت از دستگاه ها پرداخت میکنید؛ اما این هزینه ها میان افراد بسیاری تقسیم میشود و طبیعتا هزینه پرداختی شما در این مورد بسیار کم میباشد و نگرانی از این بابت برای شما وجود نخواهد داشت.
- مجبور به تحمل صدا و گرمای دستگاه های ماینینگ نیستید.
-
معایب
- همانطور که از اول مطلب اشاره شد شما هیچ کنترلی بر فرایند کلود ماینینگ ندارید که این موضوع ممکن است باعث شود تاثیر منفی روی درآمد یا سود شما بگذارد.
- درآمد بخشی از استخراج، مربوط به شرکت انجام دهنده است تا هزینه ها را پوشش دهد.
- در دنیای ارزدیجیتال قوانین مشخصی وجود ندارد و این موضوع باعث میشود زمینهی فعالیت برای کلاهبرداران فراهم شود و صنعت کلود ماینینگ هم از این قضیه و وجود کلاهبرداران مستثنی نیست. پس حواستان باشد که حتما از پبتفرمهای معتبر و مشهور استفاده کنید.
- در کلود ماینینگ اگر قیمت بیت کوین به نسبت زمانی که شما در آن خرید کردهاید افزایش پیدا کند سود کمتری دریافت میکنید و اگر قیمت بیت کوین کاهش پیدا کند سودی دریافت نخواهید کرد و احتمالا پساندازتان را هم از دست بدهید.
ریسکهای استخراج ابری
ممکن است بعضی از شرکتها هزینهای از شما دریافت کنند و ناپدید شوند. علاوه بر این، شرکتها برای نگهداری تجهیزات شما مقداری کارمزد دریافت میکنند در واقع شما با توجه به پولی که برای کرایه تجهیزات میدهید سود کمتری دریافت میکنید.
2 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.
سلام
تا حد زیادی کمکم کرد
درود سپاس از همراهیتون پرسود باشید