کیف پول کوینومی (coinomi) | آموزش نصب، مزایا و معایب
کیف پول کوینومی (coinomi)
کیف پول کوینومی برای ارزهای دیجیتال است که در ابتدا برای تلفن های همراه هوشمند طراحی شده است اما نسخه دسکتاپ هم دارد. با شرکت در دوره هوش مالی می توانید به دید مناسبی در زمینه ارزهای دیجیتال برسید.
کوینومی ویژگی های هر کیف پول دیگر را برای کاربران خود ارائه می دهد و در عین حال امکان دسترسی سریع به دارایی دیجیتال را به همراه دارد.
در مورد رابط کاربری آن میتوان گفت که کاربران مبتدی و افرادی که با ارزهای دیجیتال آشنایی زیادی ندارند نیز بدون هیچ نگرانی میتوانند با این برنامه به مبادله بپردازند.
این کیف پول کاملاً رایگان است، کاربران بدون نگرانی از ذخیرهی امن ارزهای دیجیتال خود، میتوانند از خدمات این کیف پول استفاده کنند.
کوینومی یک کیف پول مبتنی بر بلاکچین است که به کمک آن میتوانید ۱۵۰۰ نوع ارز دیجیتال را خریداری کنید، بفروشید یا آنها را ذخیره و مدیریت کنید.
این کیف پول، از بیت کوین و آلتکوینهای مشهور و هزاران نوع رمزارز دیگر پشتیبانی میکند.
اهمیتی ندارد که کدامیک از ۱۵۰۰ ارز دیجیتالی که کوینومی از آنها پشتیبانی میکند را در اختیار دارید. شما میتوانید بلافاصله آنها را با رمزارزهای دیگر مبادله کنید و گزارش آن را در پورتفوی خود ببینید.
تاریخچه کوینومی
پلتفرم کوینومی در سال ۲۰۱۴ توسط جورج کیمیونیس (George Kimionis)، فارغالتحصیل لیسانس علوم و تکنولوژی از دانشگاه منچستر راهاندازی شد.
این پلتفرم در ابتدا برای نسخه iOS منتشر شده بود و قابلیت ذخیرهسازی ارزهای دیجیتالی چون بیتکوین، لایتکوین و اتریوم را فراهم میساخت.
کمی بعدتر با توسعه تیم کوینومی، نسخههای اندروید، مک، لینوکس و دسکتاپ این کیف پول هم وارد بازار شدند.
امکان ذخیرهسازی کوینهای زیاد و همچنین امکان استفاده از اکسچنج داخلی نیز به این پلتفرم اضافه شد که درنهایت با ظاهر جذاب و کاربر پسندی که داشت، بین کاربران به محبوبیت نسبی رسید.
ویژگی های کیف پول کوینومی
-
امنیت
از تکنیک های حفظ حریم خصوصی و رمز نگاری پیشرفته برای بالا بردن امنیت خود استفاده می کند. در ادامه به امنیت این کیف پول بیشتر می پردازیم.
-
حفظ حریم خصوصی
بیشتر علاقه مندان به ارزهای دیجیتال به دنبال حفظ حریم خصوصی هستند و این خود یکی از دلایل استفاده آنها از ارزهای دیجیتال میباشد.
کوینومی هیچ اطلاعات شخصی را برای استفاده از کیف پول خود جمع نمیکند و حتی تا جایی پیش میرود که آدرس IP کاربران را پنهان میکنند تا از جاسوسی کسی در الگوهای استفاده از کیف پول یا معاملات جلوگیری کند.
علاوه بر این حریم خصوصی، شما همیشه احساس امنیت میکنید، زیرا کیف پول کوینومی دارای رمز عبوری است که حتی اگر کسی تلفن شما را سرقت کند، به هیچ وجه نمیتواند بدون آن رمز عبور وارد کیف پول کوینومی شما شود.
یک عبارت بازیابی رمز عبور هنگام ایجاد کیف پول ایجاد میشود که اگر تلفن همراه خود را گم کنید یا به سرقت برود، میتوانید برای دسترسی داشتن به کیف پولتان روی دستگاه دیگری از آن استفاده کنید.
-
رایگان بودن
معمولا اکثر کیف پولهای نرمافزای بهصورت رایگان عرضه میشوند. کیف پول نرمافزاری کوینومی هم از این قاعده مستثنی نیست. این کیف پول کاملاً رایگان است و در نتیجه، کاربران بدون نگرانی میتوانند از خدمات آن استفاده کنند.
-
صرافی های داخلی
کیف پول کوینومی هم مانند والتهای دیگر نرمافزاری از ویژگی اکسچنج داخلی برخوردار است. این ویژگی به شما امکان میدهد که بدون این که دارایی خود را از کیف پول خارچ کنید، از طریق اکسچنج آنها را مستقیما به کوین دیگری تبدیل کنید.
-
One_time backup (پشتیبان گیری ساده)
کاربران میتوانند با تعریف یک عبارت امنیتی از کیف پولشان بک آپ بگیرند.
-
کارمزد تایید تراکنش ( هزینه صفر)
این کیف پول برای تراکنش های انجام شده هیچ هزینه ای دریافت نمیکند ، البته کارمزد کمی هنگام انجام تراکنش کسر میشود که به شبکه آن ارز پرداخت میشود ( ماینرها)
-
(User Friendly)
. اگر از کاربران سختپسندی هستید که معمولا با رابط کاربری کیف پولهای مختلف مشکل دارید، باید بدانید که کوینومی یکی از بهترین رابطهای کاربری در کیف پولهای ارزهای دیجیتال را دارد.
-
پشتیبانی از چند زبان
والت کوینومی به ۲۵ زبان پشتیبانی میشود.
معایب کیف پول کوینومی
- بخشی از کدهای آن منبعباز نیست و نمیتوان به آنها دسترسی داشت. البته از آنجایی که بخش بسیاری از کیف پول کوینومی منبعباز است، پرایوت بودن بخشی از آن، معمولا مشکلی ایجاد نمیکند.
- والت کوینومی جزو کیف پولهای گرم به شمار میرود. به همین دلیل برخی از افراد بر این باورند که این کیف پول، امنیت کافی ندارد. اما تاکنون هیچ گزارشی مبتنی بر عدم امنیت این کیف پول منتشر نشده است.
- زمان همگامسازی و بهروزرسانی موجودی، گاهی اوقات در برخی بلاکچینها مانند بلاکچین اتریوم، تا چندین ساعت طول میکشد.
نحوه نصب و استفاده از کیف پول کوینومی
با مراجعه به سایت کوینومی به آدرس Coinomi.com میتوانید نسخه مناسب سیستم عامل مورد نظرتان را دانلود کنید.
درحال حاضر کوینومی برای برای سیستم عاملهای اندروید، iOS، نسخه دسکتاپ ویندوز، لینوکس و OSX موجود است.
جهت دانلود کیف پول کوینومی از گوگل پلی یا اپ استور Coinomi Wallet را سرچ کنید و حتما نسخهای را دانلود کنید که ساخت شرکت Coinomi Ltd باشد و مراقب کیف پولهای مشابه باشید.
گزینه اول Create a new wallet، برای ساخت کیف پول جدید
گزینه دوم Restore a wallet، برای بازیابی مجدد کیف پول قدیمی
در مرحله بعد کیف پول به ما یک عبارت ۲۴ کلمهای ارائه میدهد که حکم همان کلید خصوصی کیف پول ما را دارد.
-
نکته مهم
دقت کنید که این عبارت را یادداشت کنید و از آن کپی تهیه کنید و در جایی امن نگهداری کنید. توجه داشته باشید که به هیچعنوان از این عبارت عکس نگیرید و آن را در گوشی همراه یا رایانه خود ذخیره نکنید. زیرا در صورت هک و دستیابی اشخاص ثالث به این اطلاعات، میتواند منجر به از دست دادن دارایی شما شود.
بعد از یادداشت این عبارت ۲۴ کلمهای در پایین صفحه تیک تائید را میزنیم و گزینه Next را انتخاب میکنیم.
اگر شما به هردلیلی به ۲۴ کلمه کلید خصوصیتان دسترسی نداشته باشید، به هیچعنوان امکان بازیابی کیف پول را در آینده نخواهید داشت.
در این مرحله برنامه برای این که مطمئن شود شما ۲۴ کلمه را درست یادداشت کردهاید، مجدد تمام ۲۴ کلمه را بهصورت درهم به شما نمایش میدهد و از شما میخواهد تا به ترتیبی که قبلا نمایش داده شده بود، دوباره کلمات را مرتب کنید.
پس از این که کلمات را مرتب کردیم گزینه Skip را انتخاب میکنیم. درصورتی که کلمات را اشتباه انتخاب کنیم، برای تکرار باید گزینه Back را انتخاب کنیم. در این صورت باید ۲۴ کلمه جدید را یادداشت کنیم و این مراحل را تکرار کنیم.
شما میتوانید این مرحله را همان ابتدا با زدن گزینه Skip رد کنید و بعدا از منوی تنظیمات این کار را انجام دهید.
کارمزد تأیید تراکنش کوینومی
اگر مبدأ یا مقصد تراکنشهای شما کیف پول کوینومی باشد، هزینه تراکنش با کوینومی صفر میشود. اگر معامله شما خروجی باشد، شما باید هزینههای ماینر را پرداخت کنید.
در حالت عادی این هزینه معمولا زیاد نیست، اما اگر شبکه شلوغ باشد یا نیاز داشته باشید که تراکنش با سرعت بیشتری تایید شود، باید هزینه بیشتری بپردازید.
جالب است بدانید که کاربران خودشان کارمزد تایید تراکنش کوینومی را تعیین میکنند. البته باید به این نکته توجه داشته باشید که اگر هزینه تعیین شده خیلی کم باشد، ممکن است فرآیند تایید تراکنش، مدت زیادی طول بکشد.
چرا که ماینرها ترجیح میدهند اول تراکنشهایی را تایید کنند که برایشان سود بیشتری دارد. هزینه معاملات معمولا ۰.۲۵ تا ۰.۵ درصد است.
اضافه کردن ارزهای دیجیتال به کیف پول کوینومی
برای اضافه کردن ارزهای دیجیتال به کیف پول کوینومی ۲ روش وجود دارد.
- روش اول زمانی است که برای اولین بار این کیف پول را نصب میکنید و قصد ساخت کیف پول جدید دارید. در یکی از مراحل صفحهای باز میشود که در آن میتوانید ارزهای دیجیتال خریداری شده خود را انتخاب کنید. با انتخاب آنها در این مرحله برای هر کدام از ارزها یک کیف پول ایجاد میشود که میتوانید با آن کار کنید.
- روش دوم بعد از نصب کیف پول است. بعد از نصب در منوهای اپلیکیشن به بخش کیف پول بروید. در قسمت پایین روی +coins کلیک کنید. در این بخش آلتکوینی که قصد افزودن آن به منو دارید را انتخاب کنید. بعد از آن کیف پول جدید برای ارز دیجیتال مورد نظر ایجاد خواهد شد و میتوانید با آن کار کنید.
تبدیل ارزهای دیجیتال در Coinomi
کمک کیف پول کوینومی میتوانید ارزهای دیجیتال مختلف را بخرید یا آنها را بفروشید. برای تبدیل ارزهای دیجیتال در این کیف پول باید ۶ مرحله زیر را طی کنید.
- برنامه را باز کنید و از بخش exchanges یکی از گزینههای ShapeShift یا Changelly را انتخاب کنید.
- در این بخش باید ارزهای دیجیتالی که باهم مبادله میشوند را انتخاب کنید. تعداد کوینهایی که قصد فروش آنها را دارید هم در این بخش مشخص میشود. بعد از آن قیمت ارز به صورت تقریبی مشخص خواهد شد.
- در صفحه بعدی میتوانید ارزش ارزهایی که با هم مبادله میشوند را ببینید. در قسمت transaction fee هزینه تراکنش را مشخص میکنید. بعد از آن مطمئن شوید که همه اطلاعات را درست وارد کردهاید. سپس پسورد خود را وارد کرده و روی گزینه confirm کلیک کنید
- به بخش سوابق کیف پول کوینومی بروید. در این بخش وضعیت تراکنش جدید شما ثبت شده است.
- زمانی که تراکنش کامل شد، با کلیک روی آن میتوانید جزئیات را مشاهده کنید.
- موجودی کیف پول خود را چک کنید تا مطمئن شوید ارز دیجیتالی که به تازگی خریداری کردهاید، به آن اضافه شده است.
تفاوت آدرس کیف پول های بیت کوین در کوینومی
برای دریافت بیت کوین در کیف پول کوینومی، با انواع آدرس بیت کوین مواجه میشویم:
-
آدرس پیشفرض (Default)
آدرس اولیه و کاربردی کیف پول بیت کوینی، معمولاً آدرس پیش فرض یا Default است. این نوع آدرس با bc1 آغاز شده و بر اساس BIP84 هستند.
اگرچه این نوع آدرس با سگویت سازگار هستند اما برخی از سرویسدهندهها، امکان ارسال بیتکوین به این نوع آدرس را ندارد.
-
آدرس سازگار (Compatibility)
آدرس سازگار (Compatibility)، همانطور که از نام آن پیداست، سازگارترین آدرس کیف پول بوده و همه سرویسدهندهها و کیف پولها امکان ارسال ارز به این نوع آدرس را دارند. این آدرس با عدد ۳ شروع شده، بر اساس BIP49 بوده و با سگویت سازگار است.
-
آدرس Legacy
آدرس Legacy که با عدد ۱ شروع میشود، کم کاربردترین نوع آدرس بیت کوین است که با سگویت نیز سازگار نیست. اما هم چنان مانند سایر آدرسها قابل استفاده است.
تیم پشتیبانی کوینومی
علی رغم رایگان بودن کوینومی، آنها از طریق تعدادی رسانه به کاربران خود خدمات پشتیبانی ارائه میکنند.
در وهله اول، آنها پورتال پشتیبانی رسمی خود را دارند که در آن تعداد زیادی نکات آموزشی و راهنمایی برای کاربران موجود است و همچنین به برخی از سوالات متداول پاسخ داده شده است.
اگر سوال خاصی دارید که به آن پاسخ داده نشده است، همیشه میتوانید از طریق این پورتال یه مطلب ایجاد کنید. پس از ایجاد مطلب، یک شماره پیگیری به شما تعلق میگیرد.
این موضوع بسیار مفید و کاربردی است زیرا میتوانید از آن برای پیگیری سوالتان در تیم پشتیبانی از طریق کانالهای ارتباطی دیگر آنها استفاده کنید.
کوینومی در توییتر، تلگرام و فیس بوک فعالیت دارد که در آنها به طور منظم با جامعه کاربران خود ارتباط برقرار میکند. برای برخی از مهمترین اطلاعیهها و انتشارات، آنها وبلاگ رسمی خود را نیز دارند.
امنیت کیف پول کوینومی
کیف پول کوینومی جهت ارتقاء سطح امنیت، خود را به تکنیکهای حفظ حریم خصوصی و رمزنگاری پیشرفتهای مجهز کرده است.
کوینومی از تکنیک اختصاص محدودهی آی پی به زیر شبکه بهره میبرد و به همین دلیل است که به کاربران این اطمینان را میدهد که نشانی آی پی آنها در زمان انجام تراکنش در بلاک چین، به هیچ وجه به اشتراک گذاشته نمیشود.
این کار باعث بوجود آمدن یک لایهی محافظتی اضافه شده و به این ترتیب، خاطر آن دسته از کاربرانی که امنیت تراکنش با رمزارزها برایشان اهمیت دارد، آسوده میشود.
کیف پول کوینومی در میان کاربران آن به ارائه رمز نگاری قدرتمند و تکنیکهای حریم خصوصی شهرت دارد و امنیت این کیف پول در سطح بالایی قرار دارد.
کوینومی یک کیف پول HD است، به این معنی که این شرکت از یک الگوریتم تعیین کننده سلسله مراتبی استفاده میکند، تا یک عبارت امنیتی را برای کیف پول خاص ایجاد کند.
عبارت امنیتی، مجموعهای از کلمات تصادفی است که به عنوان یک لایه محافظتی اضافه برای حساب کاربری عمل میکند.
بنابراین هیچ کس بدون در اختیار داشتن عبارت امنیتی نمیتواند به کیف پول دسترسی داشته باشد و به همین دلیل است که برای ساخت آن به سطوح بالای امنیتی نیاز است.
همچنین اگر دستگاه شما گم شود یا دزدیده شود و یا در دسترس نباشد، عبارت امنیتی از کیف پول محافظت کرده و شما میتوانید در یک دستگاه دیگر، کیف پول خود را بازیابی کنید.
1 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.
بهترین کیف پول فقط یک ایرادی هم که دارد برا نقل انتقالات به بعضی از صرافی ها در بعضی از رمز ارز ها ممکن هست به مشکل بخورد طرف با این کیف پول