معامله گران پرایس اکشن واقعا سود می کنند؟؟
معامله گران پرایس اکشن
معامله گران پرایس اکشن با استفاده از ترکیب الگوهای پین بار و پوشا در سطوح حمایتی اقدام به معامله میکنند، پس احتمالن با این صحبت من موافق هستید که: ” گاهی به عنوان یک معامله گر پرایس اکشن ممکن است در انتظار پولبکی باشید که هرگز اتفاق نمی افتد و قیمت بدون آن راه خودش را ادامه میدهد و عملن شما را جا میگذارد.” اگر شما هم با این جمله موافق هستید، پس نگران نباشید. در ادامه این مقاله آموزش پرایس اکشن و مشکلات متعدد کار با پرایس اکشن و همینطور راه حل های مرتبط با آنها را ارائه میدهیم.
مشکلات معامله گران پرایس اکشن
معامله گران پرایس اکشن تعداد معاملات بسیار کمی میتوانند انجام دهند:
معامله با پرایس اکشن نیازمند صبر بسیار زیادی ست. چرا که لازم است معامله گر برای گرفتن تایید در نقاط حمایت و مقاومت صبر کنند. این تاییدیه در نقاط حمایتی و مقاومتی میتواند به شکل یک الگوی کندلی پین بار باشد و یا یک الگوی پوشا.
از طرفی همین صبر کردن برای گرفتن تاییدیه، در بسیاری از مواقع موجب میشود تا معامله گران موقعیت های معاملاتی که در آن ها پولبکی اتفاق نمی افتد را از دست بدهند. اینکه به عنوان یک تریدر ببینیم که قیمت به محدوده قیمتی مناسب ما میرسد اما موقعیت معاملاتی مارا بر اساس پرایس اکشن فعال نمیکند، برای بسیاری از ما ناراحت کننده است.
اما معامله گران پرایس اکشن از چه راهی میتوانند این مشکل را حل کنند؟
یکی از راه های غلبه بر این مشکل این است که منتظر تاییدیه نمانید.
کاری که می توانید انجام دهید این است که سطوح خود را طبق معمول شناسایی کنید و بدون گرفتن تاییدیه در آن سطوح معامله کنید.
بهتراست ابتدا این کار را در یک اکانت دمو انجام دهید و سپس آن را با سیستم معاملاتی خود در حالت پرایس مقایسه کنید. در صورتی که در مقایسه با سیستم معاملاتی قبلی خود توانستید سود بیشتری کسب کنید پس می توانید این روش را به عنوان روش معاملاتی خود انتخاب کنید.
و اما بریم سراغ مشکل بعدی در پرایس اکشن…
- معامله گران باید منتظر بمانند تا قیمت به سطح مورد نظرشان برسد:
معامله گران پرایس اکشن باید همواره صبر کنند تا قیمت به سطح مورد نظرشان برسند. بعضی از این سطوح می توانند سطوح حمایتی و مقاومتی باشند. یا سطحی باشد که در گذشته حمایت بوده و بعد از شکسته شدن تبدیل به مقاومت شده است. و برعکس، می تواند سطحی باشد که در گذشته مقاومت بوده و بعد از شکسته شدن تبدیل به حمایت میشود.
اما میدانیم که در یک بازار روند دار، قیمت اغلب بعد از شکستن یک سطح مهم و با توجه به قدرت جنبشی که در بازار وجود دارد، به عنوان پولبک به آن سطح بر نمیگردد.
همین امر موجب میشود تا معامله گران پرایس اکشن، نتوانند معامله خودشان را باز کنند. با توجه به اینکه بازار بدون پولبک به آن محدوده، روند خودش را بعد از شکست ادامه میدهد.
اما چطور میتوانیم این مشکل را حل کنیم؟
برای ارائه راه حلی برای این مشکل به مثال زیر توجه کنید:
کاری که شما میتوانید انجام دهید این است که، تایم فریم معاملاتی خود را کم کنید و بعد سیستم معاملاتی خود را پیاده سازی کنید.
اگر قیمت در حال شکل دادن یک روند پرشتاب در یک تایم فریم بالا (مثلن روزانه) است.بهتر است به تایم فریم یا بازه زمانی یک ساعته بروید تا بتوانید موقعیت های معاملاتی مناسبی را پیدا کنید.
در بازه های زمانی پایین تر، متوجه میشوید که در آن بازه حمایت ها و مقاومت های خودش را دارد. که شما میتوانید به نگاهی کلی به وضعیت روند در تایم های بالاتر، در زمان های پایین تر در سطوح گفته شده اقدام به معامله کنید.
- سایز الگوهای شمعی برگشتی در سطوح مورد نظر:
میدانیم که الگوهای کندلی برگشتی به عنوان تاییدیه ای در سطوح مورد نظر ما برای ورود به معامله به حساب میآیند. که معامله گران پرایس اکشن از آن استفاده می نمایند.
الگوهای کندلی مانند پین بار و الگوی پوشا، همگی در ابعاد مختلفی در نمودار ظاهر میشوند. اما آیا این الگوها با تمامی ابعاد به یک اندازه به ما تاییدیه میدهند؟
نه لزومن. میتوان گفت هرچه این الگوهای کندلی در ابعاد بزرگتری باشند باشند. قدرت آن ها در سطوح مرتبط با آن برای معامله گران پرایس اکشن بیشتر است.
اما اگر شما یک الگوی پین بار بسار کوچکی را ببینید که به آن اعتماد چندانی ندارید.
آیا با توجه به شرایط گفته شده ترید کردن کار درستی است؟
یک راه تشخیص آن این است که رنج یا محدوهی الگوی پین بار تشکیل شده باید حداقل دو برابر مقدار ATR باشد. و هرچه این مقدار بزرگتر باشد، تاییدیه قوی تری به شما میدهد.
به مثال زیر توجه کنید:
در این شکل مقدار ATR ایجاد شده در آن محدوه، ۴۵ پیپ است. اما محدوده ی الگوی پین بار ۹۵ پیپ میباشد. که این مقدار از دوبراربر میزان ATR هم بیشتر است. و این بدان معناست میتوان با توجه به این الگوی پین بار وارد معامله شد.
جمع بندی
در کل میتوان گفت معامله به سبک پرایس اکشن میتواند در بسیاری از موارد سودده باشد و همینطور در بسیاری از مواقع با زیان همراه شود. اینکه معامله گران پرایس اکشن بتوانند در بازار سود یا زیان کنند بستگی به استراتژی خودشان در بازه های زمانی مختلف دارد.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.