عرضه قابل مشاهده چیست؟
عرضه قابل مشاهده Visible Supply
عرضه قابل مشاهده به تعداد کالاهای موجود برای خرید یا فروش اشاره دارد. در زمینه امور مالی، Visible Supply معمولاً به تعداد کالاهای موجود برای تجارت اشاره دارد. این می تواند شامل کالاهایی باشد که در انبار، بارگیری یا حمل و نقل نگهداری می شوند.
به عنوان مثال، زمانی که ذرت برداشت می شود و برای فروش آماده می شود، Visible Supply افزایش می یابد و هنگامی که مصرف کنندگان ذرت را برای استفاده خریداری می کنند کاهش می یابد. تجزیه و تحلیل اطلاعات عرضه می تواند نشانه هایی از کمبود یا مازاد در آینده ارائه دهد که می تواند بر قیمت آتی تأثیر بگذارد. بنابراین، عرضه قابل مشاهده، نمای سمت عرضه را از حجم کل کالای موجود در بازار ارائه می دهد.
به طور خلاصه:
- عرضه قابل مشاهده، به تعداد کالاهای موجود برای خرید یا فروش اشاره دارد.
- در زمینه کالاها عرضه قابل مشاهده، شامل کالاهایی است که در انبار، اسکله بارگیری یا حمل و نقل نگهداری می شوند.
- گزارش های Visible Supply می تواند نشان دهنده کمبود یا مازاد در آینده باشد که بر قیمت آتی تأثیر می گذارد.
درک عرضه قابل مشاهده
Visible Supply به تعداد کالاهای موجود برای خرید و فروش در بازار اشاره دارد. در زمینه امور مالی، معمولاً به عرضه کالاهای قابل معامله اشاره دارد، اما می تواند به حجم اوراق مشارکت شهرداری در بازار نیز اشاره کند. برای کالاهایی مانند ذرت یا گندم، عرضه قابل مشاهده شامل بوشل هایی است که در انبار، حمل و نقل یا در اسکله های بارگیری نگهداری می شوند. توجه داشته باشید که عرضه قابل مشاهده، فقط شامل کالاهای قابل خرید یا فروش می شود.
به عنوان مثال، گندمی که در مزرعه باقی می ماند به عنوان بخشی از عرضه قابل مشاهده در نظر گرفته نمی شود، اما زمانی که در حال حمل و نقل است، بخشی از عرضه قابل مشاهده می شود. هنگامی که گندم توسط مصرف کننده خریداری می شود، دیگر بخشی از عرضه قابل مشاهده نیست. بنابراین Visible Supply پیامدهای مهمی در زمینه قراردادهای آتی دارد ، زیرا آنها توافقاتی برای خرید یا فروش یک کالا در زمان از پیش تعیین شده در آینده هستند.
قراردادها تنها در صورتی می توانند وجود داشته باشند که عرضه کافی کالا برای اطمینان از اجرای قرارداد وجود داشته باشد. از این رو، عرضه قابل مشاهده به فعالان بازار نشانی از مقدار کل کالاهای موجود در یک دوره را ارائه می دهد.
تاثیر Visible Supply
Visible Supply نیز به شدت به زنجیره های تامین درگیر در تولید کالا متصل است. این امر به ویژه در کالاهای کشاورزی رایج است، زیرا چرخه تولید و مصرف بر عرضه قابل مشاهده موجود در بازار تأثیر می گذارد. عرضه قابل مشاهده با انتقال کالاهای کشاورزی از مزرعه به ترانزیت افزایش می یابد و با خرید مصرف کنندگان برای استفاده کاهش می یابد.
Visible Supply همچنین می تواند از طریق سیستم عرضه و تقاضا بر قیمت ها تأثیر بگذارد. زمانی که تقاضا برای یک کالا نسبت به عرضه افزایش یابد، قیمت ها افزایش می یابد. در مقابل، زمانی که عرضه یک کالا نسبت به تقاضا افزایش می یابد، قیمت ها کاهش می یابد. بنابراین، معاملهگران کالا بهعنوان بخشی از استراتژیهای معاملاتی خود، بر عرضه کالاها نظارت میکنند.
برای کالاهای کشاورزی، گزارش های عرضه قابل مشاهده، اطلاعات ارزشمندی در مورد عرضه آتی یک کالا ارائه می دهد. اگر نشانه هایی از کمبود وجود داشته باشد، می تواند منجر به افزایش قیمت ها در آینده شود. هنگامی که گزارش Visible Supply نشان دهنده مازاد است، می تواند نشان دهد که قیمت های آینده احتمالاً کاهش می یابد.
معامله گران کالا می توانند از تغییرات عرضه قابل مشاهده، برای پیش بینی روند قیمت آتی کالاها استفاده کنند. اگر آنها بتوانند این کار را با موفقیت انجام دهند، می توانند قراردادهای آتی را بخرند و بفروشند تا از تغییرات قیمت آتی سود ببرند.
عرضه قابل مشاهده 30 روزه
عرضه قابل مشاهده 30 روزه به عرضه اوراق قرضه شهرداری اشاره دارد که به جای شرکت ها، اوراق قرضه صادر شده توسط دولت ها هستند. عرضه قابل مشاهده 30 روزه، حجم کل اوراق قرضه پذیره نویسی شده است که ظرف 30 روز به بازار می رسد.
اگر اوراق شهرداری را به عنوان کالا در نظر بگیریم، عرضه قابل مشاهده 30 روزه به سادگی تعداد کالاهای موجود برای خرید در 30 روز آینده است. تنها تفاوت این است که اوراق قرضه شهرداری توسط شهرداری پذیره نویسی شده و برای مقاصد سرمایه گذاری قابل خرید است.
تجزیه و تحلیل Visible Supply سی روزه یک نمای کلی از سلامت بازار اوراق قرضه و همچنین حجم سمت عرضه ارائه می دهد. با افزایش عرضه، قیمت ها به طور کلی کاهش می یابد و نرخ بهره افزایش می یابد. اگر عرضه قابل مشاهده 30 روزه کاهش یابد، قیمت های کلی احتمالاً افزایش می یابد و نرخ اوراق قرضه کاهش می یابد.
عرضه قابل مشاهده در مقابل نامرئی
عرضه مرئی در مقابل عرضه نامرئی قرار دارد که به مقدار ناشناخته یا غیرقابل اندازه گیری از موجودی فیزیکی یک کالا اشاره دارد که در نهایت پس از تسویه قرارداد آتی برای تحویل در دسترس خواهد بود.
برخلاف عرضه قابل مشاهده، این مقدار عرضه زیربنای قرارداد آتی وجود دارد، اما هنوز انباشته، ذخیره یا برای تحویل کنار گذاشته نشده است. در حالی که هر گونه موجودی از یک کالا که حساب شده است، عرضه “مشاهده” است.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.