تفاوت تحلیل کلاسیک تکنیکال و پرایس اکشن

تفاوت پرایس اکشن با تکنیکال
کسانی در بازار بورس موفق تر اند؛که بتوانند به خوبی ابزارهای موجود در بازار کسب و کار را پیدا کرده و از آنها به درستی استفاده کنند. تحلیل تکنیکال یکی از جمله روش هایی است که در بازار معامله گران برای تحلیل دارایی مورد استفاده قرار می گیرد. در روش تکنیکال میزان دارایی ها در گذشته و حجم معاملاتی که روی آنها صورت گرفته است مورد بررسی قرار می گیرد. امروزه آموزش پرایس اکشن نیز به عنوان یک ابزار نوین در تحلیل تکنیکال مورد استفاده قرار می گیرد. اما تفاوت پرایس اکشن با تحلیل تکنیکال در چیست؟
تحلیل تکنیکال و پرایس اکشن دو عامل مجزا از هم به شمار نمی روند. به عبارتی دیگر پرایس اکشن یک راهکار برای تحلیل دارایی ها است که زیر مجموعه تحلیل تکنیکال قرار می گیرد. زمانی که در ارتباط با تفاوت پرایس اکشن با تحلیل تکنیکال از ما سوال می شود؛ در واقع یعنی تفاوت ابزار پرایس اکشن با سایر ابزارهای تحلیل تکنیکال در چه مواردی است.
معرفی انواع ابزارهای تحلیل تکنیکال
در تحلیل تکنیکال با بهره گیری از انواع اشکال نمودار با موضوعات متفاوت، اطلاعاتی در زمینه عملکرد دارایی ها در یک بازه زمانی مشخص به دست می آورند. سپس بر اساس اطلاعات آماری به دست آمده؛ روند رشد و حرکت دارایی ها در آینده پیش بینی می شود. اگر چه صد در صد این پیش بینی ها محقق نمی شود؛ اما باید با کمک گرفتن از ابزارهای موجود پیش بینی را تا حد امکان به واقعیت نزدیک تر کرد.

ابزار نوین پرایس اکشن
پرایس اکشن یعنی معامله کردن مبتنی بر قیمت دارایی ها و اطلاعات حقیقی است. پرایس اکشن نوعی شیوه بررس تحلیل تکنیکال داده ها به شمار می رود. معامله گر در این شیوه به این صورت پیش می رود؛ که با بررسی داده های آماری در زمینه قیمت یک دارایی تلاش می کند تا نتیجه این سرمایه گذاری را پیش بینی کند. در این تکنیک تنها آنچه که در آینده اتفاق می افتد، پیش بینی نمی شود. بلکه دلیل بروز این اتفاقات مشخص می شود.
مزیت و تفاوت پرایس اکشن با تحلیل تکنیکال
با وجود اینکه نمی توان روش پرایس اکشن را یک تکنیک بی نقض دانست؛ اما مزیت های این روش بسیار بالاست. همچنان برخی از معامله گران بازار بورس، به سراغ روش مدرن پرایس اکشن نرفته اند و از همان روش قدیمی تکنیکال استفاده می کنند. در ادامه به برخی از مزیت ها و تفاوت پرایس اکشن با تحلیل تکنیکال اشاره می کنیم.
-
ساده بودن روش پرایس اکشن
در روش پرایس اکشن خبری از ابزار ها تخصصی چون اندیکاتور، اوسیلاتور و محاسبات پیچیده ریاضی نیست. در این روش با بررسی نمودارهای ساده تحلیل دارایی صورت می گیرد. خوشبختانه یادگیری روش پرایس اکشن و تحلیل آن بسیار ساده است و شما می توانید با راحتی آنها را آموزش ببینید.
-
رایگان بودن برنامه های محاسباتی
بسیاری از متدها و برنامه هایی که در روش پرایس اکشن مورد استفاده قرار می گیرند؛ رایگان هستند. یکی از تفاوت های پرایس اکشن با تحلیل تکنیکال در این است؛ که برای بهره گیری از نمودارهای تخصصی آن بر خلاف سایر ابزار های تکنیکال نیازی به پرداخت هزینه نمی باشد.

-
سرعت بالا در تحلیل داده ها
یکی از تفاوت پرایس اکشن با تحلیل تکنیکال در این است که برای تحلیل داده ها با اندیکاتور ها به زمان زیادتری نیاز است؛ در حالی که در پرایس اکشن همه چیز مصادف با تغییرات بازار بورس بررسی می شود.
-
جامع بودن و دیده همه جانبه تکنیک پرایس اکشن
در روش تحلیل تکنیکال کلاسیک تنها بخشی از داده های بازار بورس (سیگنال خرید و فروش) با ابزار اندیکاتور مورد بررسی قرار میگیرد. برخلاف آن در روش پرایس اکشن تمامی جوانب مختلف بازار به صورت همزمان و با سرعت بالا مورد بررسی قرار می دهد.
تفاوت پرایس اکشن با تحلیل تکنیکال چیست؟
در واقع باید گفت که روش پرایس اکشن به نسبت بسیاری از ابزارهای تکنیکال برتری دارد. از همین رو استفاده از این تکنیک برای خرید و فروش دارایی ها هوشمندانه است. به طور کلی می توان تفاوت پرایس اکشن با تحلیل تکنیکال را در سه موضوع مورد بررسی قرار داد.
در اختیار قرار دادن سریع تر اطلاعات
زمان در بازار بورس همانند پول ارزشمند است. هر قدر سریع تر از روند بازار ها در بورس آگاه شوید؛ بهتر سود خواهید کرد یا اینکه می توان از خسارت های مالی سنگین جلوگیری کرد. تفاوت پرایس اکشن با تحلیل تکنیکال در این است که در این روش اطلاعات سریعتر در اختیار معامله گران قرار می گیرد. برخی از کارشناسان معتقد اند که روش اندیکاتور اطلاعات دیر در اختیار فرد قرار می دهد و ای ن موجب می شود که فرد از بازار بورس عقب بماند.
داشتن اطلاعات جامع و یکپارچه
برای موفق بودن در بازار بورس نیاز است تا اطلاعات حیاتی در ارتباط با این موضوع را داشته باشید. اطلاعات که در اختیار شما قرار دارد باید درست و بدون نقص باشند تا به کمک آنها بتوان تصمیم جامع و کاملی گرفت. اندیکاتور ها اطلاعات محدودی را در اختیار فرد قرار می دهند.
در حالی که پرایس اکشن حجم زیادی از اطلاعات را به صورت یکپارچه در اختیار فرد قرار می دهد. این نکته موجب برتری این روش به نسبت تحلیل تکنیکال شده است.
بررسی و برطرف کردن مشکلات نرسیدن به هدف
یکی از مهمترین مسائل در ترندر های مبتنی بر استراتژی های معاملاتی، مشخص کردن حد سود و ضرر در معاملات است. در روش تحلیل کلاسیک تکنیکال ابتدا میزان سود و ضرر توسط تریدرها مشخص می شود و بعد از مشخص شدن آن سیگنال خرید و فروش صادر می شود. این روش یک نقطه ضعف بزرگ به همراه دارد؛ آن هم اینکه ممکن است در این بازه زمانی حد و صد و ضرر تغییر کند.

به عنوان مثال شما حد شود را حدود ۴ درصد پیش بینی می کنید اما شرایط بازار به گونه ای پیش می رود که شود شما از معامله حدود ۳٫۵ درصد می شود. تفاوت پرایس اکشن با تحلیل تکنیکال کلاسیک در این است که این روش به صورت هوشمندانه پیش می رود. به عنوان مثال زمانی که داده ها را مورد بررسی قرار میدهد و متوجه میشود که بازار به شما بیش از ۳٫۵ درصد سود نمی دهد؛ شما را آگاه می کند که با کاهش سود به سه و نیم درصد و فروش آن همین درصد سود را تصاحب کنید.
سخن پایانی
پرایس اکشن شیوه از روش های تحلیل تکنیکال داده ها است؛ که به دلیل جامع بودن، سرعت بالا در تحلیل داده ها و همگام بودن با بازار بورس بسیار پرطرفدار است. با کسب و کار معین همراه شوید تا به شما پرایس اکشن را آموزش دهیم و سود پول شما را در بازار بورس چندین برابر کنیم.
سوالات متداول درباره تفاوت پرایس اکشن با تحلیل تکنیکال
- از چه ابزارهای تکنیکال دیگری در کنار ابزار پرایس اکشن استفاده می شود؟
الگوها شمعی و کندل های استیک از جمله ابزار هایی هستند که در کنار ابزار پرایس اکشن مورد استفاده قرار می گیرند. - پرایس اکشن برای چه مدل سود هایی مناسب است؟
روش پرایس اکشن در زمینه معاملات کوتاه مدت بسیار سودمند است. اما برای سرمایه گذاری ها بلند مدت باید به سراغ ابزار ها دیگری نیز بروید. - تمرکز روش پرایس اکشن بر روی چه معاملاتی است؟
شیوه پرایس اکشن بر قیمت دارایی متمرکز است و در این رود اصلا از اندیکاتورها استفاده نمی شود.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.