ایجاد بودجه ماهانه خانوار
6 مرحله برای ایجاد بودجه ماهانه خانوار
تهیه بودجه یک بخش کلیدی از یک پایه مالی قوی است. داشتن بودجه به شما کمک می کند پول خود را مدیریت کنید، مخارج خود را کنترل کنید، پول بیشتری پس انداز کنید، بدهی را پرداخت کنید یا از بدهی خود دور بمانید.
بدون تصویر دقیقی از ورود و خروج به حساب بانکی خود، می توانید به راحتی بیش از حد خرج کنید یا متوجه شوید که برای پرداخت قبوض خود به کارت های اعتباری و وام متکی هستید. اگر از قبل بودجه ای دارید، اکنون زمان خوبی برای به روز رسانی آن است.
1- کاربرگ بودجه را دانلود و چاپ کنید
برای تکمیل تمام مراحل زیر از یک کاربرگ برای کمک به شروع کار استفاده کنید. همچنین می توانید کاربرگ بودجه خود را با استفاده از برنامه های صفحه گسترده رایگان ، از جمله برنامه هایی که توسط Vertex42 و It’s Your Money ارائه می شود یا حتی کاغذ و قلم ایجاد کنید.
2- درآمد خود را فهرست کنید
با مشخص کردن مقداری که در هر ماه به ارمغان می آورید، شروع کنید. تمام منابع درآمد قابل اعتماد را جمع آوری کنید : دستمزدهای شغلی، نفقه، نفقه فرزند و موارد دیگر. اگر از مشاغل یا سرگرمی های بیرونی پول نقد دریافت می کنید، اما نه به طور منظم، پول را به عنوان درآمد در بودجه خود قرار ندهید. بودجه شما باید سندی باشد که بتوانید به آن تکیه کنید.
توجه داشته باشید اگر خوداشتغال هستید یا درآمد نوسانی دارید، از میانگین درآمد ماهانه یا تخمین درآمدی که انتظار دارید در یک ماه خاص دریافت کنید، استفاده کنید.
3- هزینه های خود را اضافه کنید
برخی از مخارج ماهانه شما ثابت هستند – رهن/اجاره، مالیات بر دارایی، نفقه فرزند و نفقه – در حالی که برخی دیگر ممکن است متفاوت باشد، مانند برق، آب و مواد غذایی. تمام هزینه های ثابت و میزان هزینه را فهرست کنید.
برای هزینه های متغیر خود، حداکثر مبلغی را که قصد دارید در آن دسته هزینه کنید یا مبلغی که انتظار دارید صورتحساب شما باشد را بنویسید. برای مثال، ممکن است قصد داشته باشید 500 دلار برای خرید مواد غذایی و 150 دلار برای بنزین هزینه کنید.
از صورتحسابهای بانکی و کارت اعتباری قبلی خود استفاده کنید تا به شما کمک کند تا بفهمید که معمولاً در هر ماه چه خرج میکنید. بررسی هزینههای قبلیتان همچنین میتواند به شما کمک کند تا دستههایی از هزینههایی را که ممکن است از دست دادهاید، کشف کنید.
توجه داشته باشید برخی از هزینه های شما هر ماه انجام نمی شود. اما در نظر گرفتن این هزینههای دورهای در بودجه ماهانهتان میتواند پرداخت هزینههای آنها را در زمان سررسید آسانتر کند. مخارج سالانه را بر 12 و هزینه های شش ماهه را بر 6 تقسیم کنید تا مبلغ ماهیانه را برای محاسبه در آن دسته ها بدست آورید.
4- درآمد خالص خود را محاسبه کنید
درآمد خالص شما همان چیزی است که پس از پرداخت تمام صورت حساب ها باقی می ماند. شما می خواهید این عدد مثبت باشد تا بتوانید آن را در راستای بدهی، پس انداز یا سایر اهداف مالی خود قرار دهید. درآمد خالص خود را با کم کردن هزینه های خود از درآمد ماهانه خود محاسبه کنید. عدد را یادداشت کنید، حتی اگر منفی باشد.
5- هزینه های خود را تنظیم کنید
اگر درآمد خالص شما منفی است، به این معنی است که بودجه بیشتری نسبت به درآمد خود هزینه کرده اید. شما باید این را اصلاح کنید. در غیر این صورت، ممکن است مجبور شوید از کارت های اعتباری خود استفاده کنید، پول قرض کنید، یا از حساب خود اضافه برداشت کنید تا بتوانید آن را طی ماه جاری کنید.
هزینههای متغیر معمولاً سادهترین مکانهایی هستند که میتوانید هزینههای خود را تنظیم کنید، به عنوان مثال، غذا خوردن، سرگرمیها و سرگرمیها. حتی برخی از هزینه های ثابت شما را می توان تنظیم کرد، به عنوان مثال، با کاهش قبض کابل یا تلفن، لغو عضویت در ورزشگاه، یا عدم رفتن به تعطیلات در سال جاری.
هزینه های خود را با استفاده از تحلیل «خواست ها در مقابل نیازها» ارزیابی کنید. برای اینکه فضای بیشتری برای چیزهایی که برای خرج کردن پول در آنها «نیاز دارید»، خرج کردن را در آن مناطق «خواسته» کاهش دهید یا حذف کنید.
6- هزینه های خود را پیگیری کنید
در طول ماه، هزینههای واقعی خود را در برابر بودجهای که در نظر گرفتهاید، پیگیری کنید. اگر از بودجه فراتر می روید، انجام این کار به شما کمک می کند بفهمید که کجا پول بیشتری خرج کرده اید. در آینده، می توانید بیشتر مراقب باشید که در آن زمینه بیش از حد خرج نکنید. یا ممکن است لازم باشد بودجه خود را برای جبران هزینه های اضافی تنظیم کنید. اگر بودجه خود را در یک زمینه افزایش می دهید، آن را در زمینه دیگری کاهش دهید تا بودجه خود را متعادل نگه دارید.
سوالات متداول
چگونه با استفاده از قانون 50/20/30 پول بودجه می کنید؟
با بودجه 50/30/20 ، 50 درصد درآمد خود را به نیازها، 30 درصد به خواسته ها و 20 درصد را به اهداف مالی اختصاص می دهید. اهداف مالی شامل پس انداز پول برای بازنشستگی یا دانشگاه و/یا تخصیص پول به پرداخت بدهی است.
چگونه با بودجه زندگی می کنید؟
برای زندگی با بودجه، باید به طور منظم هزینه های خود را پیگیری کرده و آن را با دسته بندی های بودجه خود مقایسه کنید. هرچه بیشتر بودجه خود را تطبیق دهید، بهتر است، به خصوص زمانی که برای اولین بار شروع به کار می کنید. با گذشت زمان، می توانید با دقت بیشتری پیش بینی کنید که چقدر باید به هر دسته اختصاص دهید.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.